Els espais

Badalona Cultura , a fi de poder dur a terme els seus objectius estratègic, gestiona tres teatres municipals de la ciutat de Badalona; el Teatre Zorrilla , un impressionant teatre d’estil barroc inaugurat en 1868, però perfectament adequat als usos escènics actuals; el Teatre Blas Infant , un antic cinema re-convertit en teatre, molt funcional, situat al concorregut barri de Llefià; i el Teatre Principal , un modern espai pluri-disciplinar que permet acollir qualsevol configuració escènica. Els dos primers, el Zorrilla i el Blas Infant, són propietat de l’Ajuntament de Badalona, que té cedida la gestió a l’empresa municipal, mentre que el Principal és propietat de Badalona Cultura S.L .

A part, conjuntament amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament i la Universitat de Barcelona, gestiona la Sala d’Exposicions José Uclés , situada a l’edifici del Centre Cultural El Carmen, en ple centre de Badalona.

 

TEATRE ZORRILLA

Aforament: 450 localitats.

Escenari: 77m2 (10×7,7×5,4m).

Descripció: És sens dubte la joia de la corona , la sala més emblemàtica de Badalona, tant per la seva història com per la seva trajectòria. Les dimensions, tant de l’escenari com de la sala, permeten presentar esdeveniments ambiciosos i donar resposta a un públic nombrós, en un espai  adequat.

SOL·LICITA L’ESPAI

      

 

 

SALA D’ASSAIG DEL TEATRE ZORRILLA

Aforament: En teatre: 80 localitats; A peu dret: entre 100 – 150 persones

La sala d’assaig per excel·lència. Amb llum natural, paret de miralls, terra de fusta, cortines opaques, diàfana, sostres alts, so, wi-fi… Espai idoni per qualsevol tipus de muntatge, rodatges, estands, sopars, desfilades de moda…

SOL·LICITA L’ESPAI

 

 

 

AULA DE FORMACIÓ DEL TEATRE ZORRILLA 

Aforament: En teatre: 40 localitats; A peu dret: entre 50- 60 persones.

L’aula on tot s’ensenya. Un espai tranquil i amb llum natural pensat per al treball, la formació i l’oci, pot fer les funcions d’aula, de gran sala de reunions, d’espai per presentacions o de sala d’assaig per a petits muntatges escènics.

 

SOL·LICITA L’ESPAI

 

 

AMFITEATRE VESTÍBUL ZORRILLA

Aforament: 50 localitats asseguts en grada

Les escales on s’hi fa teatre. Aprofitant les característiques arquitectòniques del vestíbul del Teatre Zorrilla, es va crear un singular espai per poder fer-hi presentacions, performances o petits muntatges teatrals que vulguin apostar per la singularitat de la ubicació on es representen.

SOL·LICITA L’ESPAI

 

 

 

 

TEATRE MARGARIDA XIRGU

Aforament: 354 localitats; A platea: 210 localitats; A peu dret: 600 localitats

Escenari: 80m2 (10 x 8 x 5 m)

El tot-terreny de les arts escèniques. Amb grada, a peu dret, a quatre bandes… Aquest funcional espai polivalent permet acollir de manera pràctica i àgil qualsevol tipus de configuració escènica sense perdre els seu tarannà de proximitat i calidesa amb el públic.

SOL·LICITA L’ESPAI

 

 

 

SALA D’ASSAIG DEL TEATRE MARGARIDA XIRGU

Aforament: En teatre: 25 localitats; A peu dret: entre 40 – 50 persones

El racó íntim del teatre. Una petita sala d’assaig, ubicada a la planta superior del teatre Margarida Xirgu, a la que s’hi pot accedir directament amb ascensor, ideal per petits muntatges, sessions de treball, presentacions…

SOL·LICITA L’ESPAI

 

 

 

TEATRE BLAS INFANTE 

Aforament: 428 localitats

Un cinema fet teatre. Pensat per prioritzar la visibilitat i acostar al màxim l’escenari als espectadors, és un teatre proper, de gran flexibilitat i molt funcional, ideal per a tot tipus de representacions, actes i reunions d’empresa.

 

SOL·LICITAL’ESPAI